Entrevista a Lluís Sarró

Cap del Gabinet de Presidència de la Mutua Intercomarcal

En temes de col·laboració, què destacaria de la V Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques? 

De l’edició d’enguany volem destacar un fet de l’aspecte institucional. A l’organització la Mútua Intercomarcal compta amb uns importants pilars organitzatius del món universitari i musical com són Fundació Universitària del Bages, la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya, l’Esmuc (l’Escola Superior de Música de Catalunya) i el Taller de Músics.

Però a més afegiria que hi ha importants referents de l’entorn musical que han volgut ser-hi com a col·laboradors i que ens avalen la feina feta en totes les edicions precedents de les Jornades de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques com són: l’ OBC,  l’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Festival Castell de Peralada, l’Acadèmia catalana de la música, l’Associació de músics de Jazz i música moderna, les Cases de la Música i l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art.

Com es van decidint les temàtiques de les properes edicions? 

Per fer el programa de la jornada hem partit de les respostes de les enquestes de satisfacció d’edicions anteriors. Allà vam veure que la por escènica era un tema que capficava als assistents i els interessava que fos tractat en alguna jornada. Per això dediquem gran part d’aquesta edició a aquest tema i el complementarem amb un taller sobre acústica de recintes.